tisdag 28 april 2015

Picture Hoarder

Här är det då, mitt slutarbete. Ikväll är det vernissage, men mina trogna bloggläsare och de som inte kan komma till karis för att själva se utställningen, får se mina bilder här istället.

I den här serien har jag använt bilder som jag har fotat de senaste fyra åren, från alla möjliga olika tillfällen och händelser, med flera olika kameror. Det finns bilder från New York, Paris och Dunkerque. Jag hat använt bilder från olika ställen i Finland som Vasa, Gamla Vasa, Björkö och Karis. 

Picture Hoarder är det bästa sättet att beskriva den här serien av bilder. Det är mycket sällan jag raderar bilder, även om de är så dåligt tagna att man knappt kan se vad de föreställer. Jag har alltid haft tanken att jag kanske kommer att göra något med dem någon gång, fast jag oftast vet att jag sätter in allt på en hårddisk och sedan aldrig ser på dem igen. Det verkar vara som att jag faktiskt hade nytta av några bilder denna gång Vem kunde tro det?

Glöm inte att klicka på bilderna för att se dem större.

Ruinerna är från Gamla Vasa, delar av vattnet är från Björkö, bakgrunden är tagen i New York, och statyn på bilden fotade jag i Paris.

Ruinerna är från Gamla Vasa, statyn är fotad i Karis trakten, bakgrunden är tagen i Björkö och jag är fotad på båten till Stockholm.Ruinerna är från Gamla Vasa, Gymnasten är fotad på FSGM för ett par år sedan, björnen fotade jag i Dunkerque och himmlen är tagen i Björkö.


Ruinerna finns i Gamla Vasa, Fanny som synns i förgrunden fotade jag i Karis trakten och bakgrunden är utsikten från trapporna vid Sacre-Coeur i Paris.


4 kommentarer:

  1. Vilka fina montage! :) Snyggt.

    SvaraRadera
  2. *da chosen one* ..eller så int, Anna här hej.28 april 2015 12:25

    Damn gurl, riktigt snygga! :D

    SvaraRadera